1/2

Apple Computer Courtyard Pergola

Cupertino, California

1996

The objectives for this project required the design of a shelter against rain and sun, while providing an entry portal and spatial transition to a secondary entrance at Apple's corporate headquarters.  The canopy, designed as a lightweight steel frame fitted with panels to harmonize with the building facade, filters soft light to seating areas below.  

Photography

Todd Verwers

In collaboration with Studios architecture

Denmark

USA

Todd Verwers Architects

AG5 / Adelgade 15  4. sal

DK-1304 Copenhagen K

+45 31682040

Todd Verwers Architects

2556 Navarra Drive,  Unit E

Carlsbad, California  92009

+1 858.866.4146

TVA is a collaborative global architectural practice based in the Nordic design tradition, whose work enriches the lives of a diverse range of clients with a sense of profound simplicity, discipline and grace.

About Todd Verwers

Todd Blake Verwers is a Scandinavian-American architect with strong connections to the Danish design tradition.  Trained at the Royal Danish Academy of Fine Arts...  see more

  • Facebook
  • Instagram
  • Grey LinkedIn Icon